بسبب وصفه للهضبة بـ"المؤدي".. الشاعر خالد تاج الدين يهاجم عمرو مصطفى: "غباء طبيعي"

وجه الشاعر خالد تاج الدين رسالة ساخرة من الملحن عمرو مصطفى، بعد وصف الأخير للهضبة بكلمة المؤدي، وذلك من خلال حسابه الشخصي على موقع "فيسبوك ".
وكتب خالد تاج الدين عبر فيسبوك: "مؤدي" !!!!!.. غلبان غباء طبيعي بيستخدم ذكاء صناعي.
وكان عمرو كتب جزء من أغنية للهضبة وقال عبر فيسبوك: ده انا لما كنت باقول، باقصد كلامي يطول، يمكن تقول حاجة، أسمعها أصفى لك.. كلام جميل اتكتب علي الحاني تعرفوا اغنيه ايه ومين المؤدي فزوره النهارده صباحكم فل.
ورد متابعي عمرو على كلمة "مؤدي" التي وصف بها الهضبة، وانتقدوا كتابته لها، فيما اعتبر البعض الآخر أنه هو السبب في نجاح هذه الأغنية تحديدا.
وسبق وكتب عمرو مصطفى رسالة غامضة عبر فيسبوك وقال:'في ناس كانت بتلمع على حساب غيرها، والناس كانت فاكرة إنهم كنز، بس لما اللي كان بيديهم بريقه سابهم، طلعوا ورق مطلي ، والمكان اللي كانوا معتمدين عليه سابهم.
وأضاف قائلا: 'النهاردة، الأرقام ما بتكدبش ، والحفلات ما بقتش زي زمان ، واللي بيحاولوا يخلقوا رأي عام ضدي من ورا الكواليس، ده كله ما بيهزش شعرة مني.
وتابع: ' الشباب اللي جاي بقوة ، وأنتم مش عارفين تقفوا قدامهم، الجمهور بيعرف مين اللي يستاهل، ومين اللي خلاص بقى من الماضي، التاريخ بيتكتب من جديد، واللي كان شايف نفسه كنز، طلع مجرد مغارة فاضية.
يذكر أن عمرو مصطفى، كان قد أعلن لمتابعيه عن تسجيله للقرآن الكريم بصوته، كصدقة جارية له، إلى جانب إعادة تقديمه جميع الأعمال التي قدمها منذ عام 1999 بصوته بعد انتهاء مدة حقوق ملكيتها.
عمرو مصطفى، قال إنه يسجل القرآن الكريم بصوته خلال الوقت الحالي، وذلك ردًا على أحد متابعيه والذي طالبه بتسجيل القرآن بصوته كصدقة جارية، قائلا: بسجله الآن الحمدلله.